Onze diensten

Hoofdhuid & haarproblemen

Ook wanneer je hoofdhuid- en haarproblemen ondervindt, is Club Exphair het geschikte adres. Onze experts onderzoeken je hoofdhuid, zodat we de oorzaken meteen kunnen vaststellen en doeltreffend kunnen behandelen met de juiste kuren.

Zoals een verzachtende scrub met essentiële oliën bijvoorbeeld, of een deugddoende massage met een speciale borstel. Dit alles om overactieve talgafscheiding opnieuw in balans te brengen, verstopte poriën terug vrij te maken, de hoofdhuid diep te reinigen tot aan de haarwortel, etc.

Hoofdhuid en haarproblemen
Draag zorg voor je hoofdhuid

Draag zorg voor je hoofdhuid

Of je dus een gevoelige hoofdhuid hebt met irritatie, roodheid, jeuk en schilfertjes, of net aan uitdunnend haar, haaruitval of psoriasis lijdt: wij hebben alles in huis om het aan te pakken, en jij binnenkort ook. Want met de kwaliteitsproducten uit ons aanbod, houd jij je haar en hoofdhuid zélf in optimale conditie.

Zo creëer je de ideale basis voor gezond, vol, sterk en glanzend haar, dat nog meer zal baten bij onze gespecialiseerde en gepersonaliseerde verzorgingskuren en -programma’s.

Draag zorg voor je hoofdhuid
Gratis haar- en hoofdanalyse

Gratis haar- en hoofdhuidanalyse

Soms is een ernstig probleem niet zomaar met het blote oog zichtbaar. Wij maken een professionele analyse zodat we doeltreffend een onderliggend probleem kunnen vaststellen.

Gratis haar- en hoofdanalyse

Hoe kunnen wij
je helpen?